Ilman minkäänlaisia odotuksia pakkasimme kimpsut ja kampsut sekä Lucan ja Vilin kyytiin, ja ajoimme Sadun luo. Sadun luota matka jatkui Röllin ja Ässän kera Hyvinkäälle erikoisnäyttelyyn. Luca oli ilmoitettu viimeistä kertaa junioriluokkaan, ja Vili lähti turistiksi hurmaamaan ihmisiä ja harjoittelemaan käyttäytymistä ihmis- ja koirajoukossa.

Paikan päällä meitä odotteli jo Johanna, Helena, Pikku-Lissu<3, Anu ja Ninni. Anu otti heti Vilin hellään huomaansa ;)

Ja mikä mahtava päivä olikaan tiedossa! Tämän hermoheikon händlerin jännitys ja hermoilu ei mennyt ihan hukkaan!

Päivän saavutuksena siis ERI, ROP-JUN, PU1, SERT, ROP!! Pakko myöntää, että itku pääsi ROP-VSP kehästä poistuttaessa ;) Mutta ei siinä vielä kaikki, BIS-juniori kehässä Luca valittiin näyttelyn kauneimmaksi junioriksi!

Kiitos Johanna, Ninni, Satu, Anu, Helena, Juha sekä kaikki muut päivän kanssamme jakaneet! Kiitos erityisesti henkisestä tuesta, sitä tarvittiin, sekä neuvoista, joista hyvin suuri osa ei tainnut mennä perille ;)

Kotona päätimme että Vili oli kaiken tämän hyörityksen keskellä BIS- turistikoira ;)

Luca ja VSP Afunique Napoleona

Luca BIS1-Juniori

Tuomari Jari Laakso sanoi Lucasta seuraavaa;

" 1,5v, eritt. lupaava junioriuros jolla erinom. karvapeite pinnassa, erinom. ylälinja, kaula voisi olla hiem. pidempi. Eturinta ei vielä täyteläinen, hyvä häntä. Tasap. kulmaukset. Kaunis pitkä pää jossa hyvät linjat, erinom. taka- ja sivuliik., etuliik. turhaa pyörimistä."