Länsi-Uudenmaan kääpiösnautserit eli luuserit järjestivät käppänäkävelyn ystävänpäivänä Siuntiossa. Meidän miesvoittoinen seurue lähti jo edellisenä päivänä kohti Espoota Vilin kasvattajan Anun luokse. Anun luona oli myös poikien kummitäti Ninni, joka tuttuun tapaansa vei pojilta karvoja. Vili nypittiin ja siistittiin ja melko kalju pojasta tuli, mutta kuinka hieno pieni poika se onkaan <3 Lucalta nypittiin säkä, ja parin viikon päästä jatketaan ottamalla kaikki karva irti mikä vaan lähtee!

Illalla pureuduttiin myös Vilin lenkillä käyttäytymiseen, siihen hirveään huutoon ja johonkin kummalliseen "tilaan" menemiseen. Silloin tuohon pieneen mieheen ei saa mitään kontaktia, huuto on hirveä ja kaikkea mitä näkee täytyy kommentoida haukkumalla. Viikko sitten tämä kärjistyi karkaamiseen, jossa meinasi käydä pahasti. Tässä meillä on projektia, ja nyt jo vajaassa viikossa uloslähtöä ja itse lenkillä olemista on saatu sen verran rauhoitettua, että lenkkeily alkaa olemaan jopa miellyttävää puolin ja toisin! Joskus vaan tuntee itsensä niin tyhmäksi, kun antaa pienistä asioista muodostua ongelmia, jotka voivat paisua todella isoiksi. Onneksi meillä on niin ihania ihmisiä ympärillä, jotka jaksavat auttaa ja opastaa!

Ystävänpäivän aamuna lähdimme Espoosta kohti Siuntiota. Parikymmentä ihmistä ja koiraa puolentoista tunnin metsälenkillä, ja mukavaa oli. Lenkin kruunasi kahvit ja laskiaispullat. Anu osti vielä samaiselta reissulta Vilille fleecetakin, pääkallokuviolla tottakai ;)

Kiitos mukavasti viikonlopusta kaikille mukana olleille! Kiitos Anulle yöpaikasta, ja Ninnille avusta taas kerran :)