Aamulla ennen kuutta ylös, koirat lenkille ja Lucan tassut ja parta pesuun ja föönaukseen. Juha pääsi kuudelta töistä, nukkui 45 minuuttia ja sitten auto starttasi kohti Helsinkiä. Turistikoirat olivat kiellettyjä, ja alkuperäisen suunnitelman mukaan Vilin oli tarkoitus mennä leikkimään minkkisiskon kanssa Espooseen näyttelyn ajaksi, mutta Cessi päätti aloittaa juoksun samalla viikolla. Näin ollen vierailu siis peruuntui ja Vili jäi kotimieheksi.

10 aikoihin saavuimme Helsinkiin jäähallille, ja ensin suunnistimme juniorikehän laidalle. Juniorit oli siis kaikista väreistä siirretty toiselle tuomarille täysin älyvapaasti. Tämä tuomaritäti oli tiukka, ehkä vähän liiankin. Juniorinarttujen luokan voitti upeasti kaunis Busterin Birgitta eli Bitte <3 "Varsinainen" tuomari oli puolalainen herra Píotr Krol, jonka linja oli hieman erilainen kuin junnut arvostelleen ruotsalaisen naisen. Vaaleanpunaista nauhaa vaaleanpunaisen perään, kaikki olivat siis erinomaisen laatuarvostelun arvoisia. Luca ei meinannut pysyä paikallaan ja piippasi aivan mahdottomasti, liekkö johtunut lähistöllä olevista juoksuisista nartuista tai mistä lie, mutta ei siinä händlerinkään hermot aivan pitäneet. Hermostus siis iski, ja ensiesiintyminen valioluokassa ei mennyt oikein putkeen ;) Siitä ei nauttinut koira eikä omistaja, katsojilla tosin saattoi olla hauskaa! :D Liikkuminen oli poukkoilua, mutta arvostelun mukaan tuomari ne kuitenkin näki...

Valioluokassa Luca sijoittui neljänneksi, ja kolmanneksi sijoittui velipuoli Castor (Argentonero Captain Hook). Kaksi kärkisijoitusta luokassa menivät naapurimaihin. Paras uros-kehään mentäessä odotukset eivät olleet kovin korkealla, mutta niin vaan kävi että tuomari sijoitti pelkästään kaikki valioluokan koirat (samassa järjestyksessä), joten lopulta Luca oli paras uros 4. Paras narttu kehässä kärkisijan otti hurmaava Metka (Medea Happy Dog Polonia) ja toiseksi paras narttu kera ensimmäisen sertinsä oli ihana Bitte (Busterin Birgitta). Lopulta Metka oli VSP. Onnea Johanna ja Renata sekä Riitta ja Anu!

Arvostelu oli saksaksi, vapaa suomennos;

"Elegantti uros. Kaunis pää. Hyvä kaula, erinom. runko. Liikkuu hyvin"

Kiitos kuvasta Jimmulle.