22. päivä syyskuuta lähdimme klo 10 ajelemaan Vilppulasta kohti Tuusulaa. Tuusulasta otimme "kummitäti" Ninnin kyytiin, ja ajoimme Espooseen Anun luokse tapaamaan Vili-poikaa, Espoon hirviötä, jolla on jo 4 kuukauden ikäisenä aikamoinen maine! Anun luona meitä olivat Vilin lisäksi vastassa myös suursnautseri Nelli, Vilin isoäiti Zaza ja Vilin sisko Cessi.

Ja Vili sitten. Ihana parrakas otus, jota ei voinut vieraat (paitsi Ninni) vähempää kiinnostaa! Ihana tuiman näköinen itsevarma pirulainen, joka ei enempää eikä vähempää, sulatti meidän sydämet! Aito snautseri, jonka murina syliin nostettaessa kertoo mahdottomasta tahdonvoimasta, mutta joka osaa myös rakastaa (tosin melko rajusti).

Matka jatkui Anun luota kohti Nummelaa, Lucan kasvattajan Johannan luo. Otettiin Johanna kyytiin, ja suunnattiin kohti Paimiota ja Lucan jälkikasvua. Päivin ja Hannun luona meidät otettiin avosylin vastaan, ja ne kuusi ihanaa vajaan kuuden viikon ikäistä pikku pulloharjaa olivat mielettömän suloisia <3 Heti pennuista nousi esiin yksi, jonka Johannan kanssa ristimme epävirallisesti "pikku-Lucaksi". Yhtä äänekäs ja reipas kuin Luca pienenä ja meno oli kovin vauhdikasta!

Pöytä notkui tarjottavista, ja kahviteltuamme Ninni nappasi pennut yksi kerrallaan trimmipöydälle. Siinä me sitten ihmeteltiin, kun Ninni asiantuntevasti kertoi pentujen rakenteesta ja ulkomuodosta kaikennäköistä, mitä itse ei näe edes aikuisesta koirasta! Luca ei oikein ymmärtänyt, vaikka kuinka yritin sille selittää että nämä ovat sinun jälkeläisiä ;) Katsoi vaan ihmeissään minua ja pentuja.

Illan pimentyessä oli aika lähteä kotimatkalle. Ensin Nummelaan, sitten Tuusulaan, ja sitten kotiin. Kotona olimme yhden aikoihin yöllä. Mukavan päivän saldona oli paljon ihania kääpiösnautsereita (ja yksi suursnautseri <3), ihania ihmisiä ja yli 800km autossa istumista/ajoa, mutta ei voi valittaa! Lucan jälkikasvun näkeminen oli mahtava kokemus, toivottavasti näistä lapsosista kuullaan vielä! Toivon, että voin myös itse olla osa Lucan lapsosten elämää ja kuulla niiden toilailuista. Jos ovat yhtään isäänsä tulleet, niin niistä riittää kerrottavaa ;)