Vilin ihana kasvattaja, Busterin kennelin Anu järjesti mukavan koira-aiheisen leiriviikonlopun Inkoon Västankvarnissa 15-17.10. Leirille osallistui 9 ihmistä ja 12 koiraa. Kääpiösnautsereita oli 6, keskikokoisia snautsereita kaksi, yksi suursnautseri, kaksi australianterrieriä ja yksi collie.

Perjantai-iltana asetuttiin taloksi, jonka jälkeen pidettiin esittelykierros itsestä ja koirista, koska kaikki eivät tunteneet toisiaan entuudestaan. Tämän jälkeen Ninni kertoi teoriaa verijäljestä ja Anu kertoi naksutuksesta jonka jälkeen jutusteltiin ihan niitä näitä. Osa jutteli niitä näitä ihan aamun pikkutunneille saakka ;) Kiitos siitä ja anteeksi niille joiden unta häirittiin!

Lauantaiaamuna porukka jakaantui kahtia. Minä, Juha, Ninni, Anu ja Päivi lähdettiin metsään tekemään koirille verijälkiä. Kaikki koirat saivat oman jälkensä, ja jokainen meistä osallistui jälkien tekemiseen. Puolet porukasta eli Taru, Vilma ja Tiina lähtivät Vapun mukaan agilitykentälle, jonne meidänkin puolisko porukasta saapui myöhemmin treenailemaan. Sitten syötiin ja vähän huilattiin, ja iltapäivällä lähdettiin ajamaan metsään tehdyt verijäljet. Vili otti jäljen tosissaan, hitaasti mutta varmasti ja upealla keskittymisellä. Lucankin verijälki sujui mallikkaasti. Kukaan koirista ei pelännyt veren hajua, ja kaikki ymmärsivät jutun idean :) Kun kaikkien jäljet oli ajettu, vaihdoimme paikkaa ja teimme uudet jäljet seuraavaa aamua varten jokaisen koiran tason mukaan. Lauantaina illalla meitä saapui ihastuttamaan Virosta 10 viikon ikäinen musta-hopea narttupentu <3 Siinä oli muilla koirilla ihmettelemistä. Onnea Anu, Mira ja Ninni reippaasta tytöstä!

Lauantai-iltana meillä oli "näyttely", Ninni otti Vilin siskon Cessin esimerkiksi ja kertoi meille paljon koiran rakenteesta. Sitten saimme tehtäväksemme tehdä A4 kokoisesta paperista repimällä/taittelemalla kääpiösnautserit. Asetimme koirat "kehään", ja Ninni arvioi kunkin koiran vuorollaan.

Näyttelykehässä nähtiin kaikenlaista muunnosta;

Lauantai-iltana emme valvoneet aivan niin myöhään, mutta kyllä maailmaa tuli silti hieman parannettua ;)

Sunnuntaiaamuna ajoimme vielä yhdet verijäljet, ja meidän porukan pitikin sitten jo lähteä ajelemaan kotia kohti. Sunnuntain jäljet olivat hieman vaikeammat kuin edellisenä päivänä, mutta hyvin pojat suoriutuivat. Tällä kertaa laitoimme jäljen päähän hirvenjalan, eivätkä pojat sitäkään säikähtäneet. Meidän perheen isäntä innostui niin paljon, että meidän pakastimessa on tällä hetkellä hirvenjalka odottamassa uusien jälkien tekoa :)

Kiitos mukavasta leiristä kaikille mukana olleille! Kiitos Anu, Ninni, Päivi, Taru, Vilma, Tiina ja Vappu koirineen :)

 

Vilin ihka ensimmäinen verijälki;

Lucan ensimmäinen verijälki;