ArBuNoWin (kennelit Argentonero, Busterin, Nontoxic ja Willken) trimmi- ja näyttelytreenipäivä järjestettiin 31.10 Lohjan Muijalassa. Sinne meidänkin poppoo suunnisti, tällä kertaa ilman isäntää. Lauantaiaamuna vein Juhan töihin puoli 6, ja lähdin ajelemaan kohti Lohjaa Lucan ja Vilin kanssa. Reilun kolmen tunnin matka edessä, ja tulipa taas kerran mieleen, että ei tämä ihan täysjärkisen touhua ole ;)

Päivään osallistui noin 30 kääpiösnautseria omistajineen. Paikalla olivat esimerkiksi kaikki Argentonero D-pennut; Luca, Edi, Digi ja Lili sekä kaikki Busterin C-pennut;  Vili, Cessi, Saro, Tytti ja Calle. Itse otin näyttelytrimmissä olevan Lucan käsittelyyn, ja Hannele otti Vilin näyttelytrimmin harjoituskappaleeksi. Suuren suuri kiitos Ninnille, joka auttoi alkuun trimmausasioissa. Vaikka tietoa tuli paljon lyhyelle ajalle, kyllä jotain jäi mieleenkin (toivottavasti) :)

Trimmiosion jälkeen oli vuorossa näyttelykoulutusta. Meinasin jo lähteä ajelemaan kotia kohti trimmiosuuden jälkeen, mutta uteliaisuus voitti hirveän väsymyksen. Koska Vilin handleri oli kotona, delegoin tehtävän kasvattaja-Anulle. Hienointa oli, että Vili osasi käyttäytyä ;)! Lucaa ei näyttänyt esiintyminen kiinnostavan yhtään, mutta harjoituksen vuoksi treenailtiin.

Näyttelykoulutuksen jälkeen oli vuorossa Länsi-Uudenmaan kääpiösnautsereiden järjestämä Match Show, joka oli tarkoitettu vain kääpiösnautsereille. Tuomarina toimi Hilkka Salohalla. Vili meni Anun kanssa kehään, ja sai sinisen nauhan. Itse menin Lucan kanssa, ja Luca sai punaisen nauhan. Sinisten kehään ei Anun kädet riittäneet monen koiran kanssa, joten otin itse Vilin. Vili oli sinisten 2.! Hienot palkinnot ja suhteellisen hieno esiintyminen lämmitti suuresti mieltä :) <3 Koiran vaihto lennossa, ja Lucan kanssa punaisten kehään. Koirat väheni ympäriltä, ja Hilkka Salohalla valitsi Lucan punaisten ensimmäiseksi! Luca ei suostunut montaakaan askelta ottamaan nätisti, mutta ne muutamat riitti ;) BIS-kehässä Luca oli sinisten 1. koiran kanssa, ja Luca valittiin BIS1-koiraksi :)

Palkintoja varten täytyi ajaa auto lähemmäs ovea :) Palkinnot olivat todella mahtavat, ruokaa, herkkuja ja leluja pitkäksi aikaa. Kotimatkalle pääsin 8 jälkeen illalla, perillä olin 11 jälkeen, joten päivälle tuli pituutta. Päivän saldona paljon uutta ja tärkeää tietoa, uusia ihania tuttavuuksia, paljon ruokaa, leluja ja herkkuja koirille sekä käsittämätön väsymys. Sunnuntaina aamulla raahauduin vielä töihin ;)

Kiitos kaikille mukana olleille mahtavasta päivästä, toivottavasti näitä tulee lisää!

Vili sinisten 2.

Luca punaisten 1.

 

Kiitos Jimmulle kuvista!