Kesän tullen unelmia harrastuksista on aloitettu toteuttaa. Vili-Vilperin kanssa ollaan tehty leikkimielellä muutama makkarajälki, ja oikeassa oltiin että se on Vilille _se_ juttu! Suunnaton keskittyminen (Vilin tuntien uskomatonsuperkeskittyminen), tarkka työskentely ja se riemu suorituksen jälkeen! Myös tottelevaisuuskoulutusta ollaan pyritty treenailemaan jäljen teon jälkeen, kun keskittyminen on vielä huipussaan ja emäntä kiinnostava ;) Myös videomateriaalia parista ensimmäisestä jäljestä on;

http://www.youtube.com/watch?v=5dHoh-JxsT4

http://www.youtube.com/watch?v=_SMvj4NXbMA

Kehittämisen varaa on ohjaajalla vielä paljon, aika laihalla tietopohjalla lähdettiin liikkeelle ;) Asiaan kuitenkin heräsi kiinnostus, ja nyt varsinkin aloitusta pyritään selventämään. Eikä aloitettu mitenkään helpoimmasta päästä, polvenkorkuista heinää ja polku! Mutta tästä on hyvä lähteä liikkeelle. Huom, videoista on sensuroitu loppulässytykset ja onnelliset riehumiset pois, että Vilin kunnioitus kovana jätkänä ei kärsi ;)

 

Lucan kanssa on käyty muutama kerta agilityn alkeiskurssilla. Kurssi on yhteensä 8 kertaa, 2 kertaa/viikko. Ja hauskaa on ollut! Lucan vauhti pääsee oikeuksiinsa, ja selvästi Luca kyseisestä tekemisestä nauttiikin. Emännän työvuorojen vuoksi myös Juha on joutunut pari kertaa menemään yksin kurssille, ja hienosti on mennyt! Vilin kanssa hiotaan tottelevaisuutta kuntoon, ja ehkä ensi keväänä/kesänä on Vilin vuoro käydä tutustumassa agilityn maailmaan.